Chat with us, powered by LiveChat

Ett molnbaserat affärssystem för order, lager och inköp

Gör som Flattered skapa dig förutsättning för att växa!

Gör som Flattered och andra tillväxtbolag, samla lager, försäljningskanaler och flöden i samma system.

Extend Commerce är ett molnbaserat affärssystem som ger dig kontroll över dina försäljningskanaler, lager och affärer – och skapar möjligheter att växa. Med Extend Commerce kan du följa hur order, varor och inköp flödar i ditt bolag, och minska administration och manuell hantering.

Vill du veta mer om hur affärssystemet stödjer er tillväxt? Ja, jag vill veta mer.

En samlad lösning – oavsett bransch

Extend Commerce är ett generellt affärssystem med fokus på att effektivisera och optimera dina flöden – vi hjälper inte bara handelsbolag som Flattered utan även mot andra branscher. Många av våra kunder jobbar med med hårda legala krav som innebär att de måste ha kontroll på serie och batch nr., bäst före-datum, statistiska rapporter och mycket mer. Här nedan kan du läsa mer om våra lösningar för olika verksamhetsområden.

Vi hade jobbat med Fortnox länge och det fungerade bra, men för att kunna ta nästa steg behövde vi samla order, lager och inköp. Valet föll på Extend Commerce som dessutom kunde integreras med Fortnox

— Gustav Lidén, VD och grundare.
Handelsbolag & Retail
Med Extend Commerce får du koll på hela processen, och kan följa samtliga flöden – från order till slutbetalning – i realtid.
Läkemedel
Stöd för certifiering som GMP/GDP, batch-nummer och serienummer, full kontroll genom hela kedjan och ned på produktnivå.
Dagligvaruhandel
EDI-koppling till större aktörer inom dagligvaruhandel, stöd för batch-nummer och bäst före-datum.
Vin & sprit
Integration till Systembolaget och lösningar som underlättar försäljning, reklamationer och samarbeten med HoReCA-kunder.
Jag vill bli kontaktade för en demo. Kontakta mig!

Extend Commerce är byggt för tillväxt via integration

Att bygga sitt affärssystem ska vara enkelt – och kostnadseffektivt! För att optimera Extend Commerce har vi skapat en rad standardkopplingar och har öppna gränssnitt/API som andra system kan integrera mot. Vi samarbetar med ett flertal ledande aktörer, system och plattformar, och vi guidar dig gärna till en bra kombination. Här nedanför ser du ett urval av aktörer som vi har standardintegrationer till.

Hör av dig så berättar vi mer om våra standardintegrationer Jag vill bli kontaktad av en integrationsexpert.

Fortnox & Extend Commerce

Flattered har genom att kombinera Extend Commerce och Fortnox skapat ett helt molnbaserat affärssystem för sina viktigaste processer, med minskad administration utan att tumma på funktionalitet. Hela flödet automatiseras: från att ordern läggs, när fakturan markeras som betald till att dina pengar finns på banken.

All data synkas i realtid och du kan följa kund- och leverantörsreskontra med hög precision i Fortnox. Här matchas alla ekonomiska poster mot Extend Commerce och du har hela tiden koll på dina fakturor och dess status och värdet på ditt lager. Och tillsammans skapar vi ett mycket starkt affärssystem.

Fortnox & Extend Commerce — ett komplett affärssystem att växa med! Läs mer om hur du kan skapa ett komplett affärssystem.