Chat with us, powered by LiveChat

Jobba hos oss!

Kom med och hjälp våra kunder bli ännu mer nöjda och framgångsrika!

Vi är inte ett stort megabolag där du försvinner och dagarna går utan att någon märker vad du gör eller saknar dig.
Nej, hos oss är varje person en viktig del och din insats räknas. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva och det kräver engagemang, kreativitet och hårt arbete. Om du vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hjälpa våra kunder utvecklas är Extend Commerce platsen för dig.

-Gabriel Andersson, VD Extend Commerce

Kontakta oss om du vill bli en del av Extend Commerce! Kontakta oss

Bli vår nya Project Manager och hjälp flera kunder att växa med Extend Commerce!

Vi växer och får många nya kunder, därför letar vi nu Project Managers.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Tillsammans med erfarna kollegor skapar du dig en god produktkännedom om våra tjänster och plattform. Du guidar och hjälper kunden att tillämpa våra funktioner på bästa sätt för att effektivisera och underlätta deras verksamhet och affärsprocess. Genom att driva kundprojekt och implementationer kommer du att jobba nära våra kunder men du kommer även driva interna utvecklingsprojekt. Du är din egen projektledare, du bryter ner uppgifter till aktiviteter och följer upp för att komma i mål. Vi ser gärna att du har förståelse inom order management, inköp, lager eller ekonomi.

Läs mer om tjänsten här. 

Vi söker nu en Operativ Utvecklingschef som vill driva utvecklingen framåt inom vår applikationsdrift.

Vill du bli vår nya Operativa Utvecklingschef?

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

I rollen som utvecklingschef kommer du att vara ytterst ansvarig för vår molnbaserade programvara. Du kommer att hantera informationssäkerhet, användarvänlighet, omvärldsbevakning samt vidareutveckling. Vi skapar användarvänliga produkter som smidigt leder våra kunder genom deras administrativa processer. Målgruppen är framför allt e-handel, 3PL och grossister varför vi gärna ser att du som utvecklingschef vill vidareutveckla våra produkter och är intresserad av e-handel och logistik.

Läs mer om tjänsten här. 

Förmåner & bra saker

Vår största och viktigaste tillgång är våra medarbetare. En nöjd medarbetare som trivs vet vi är en produktiv medarbetare, därför är det otroligt viktigt att du som anställd trivs hos oss.

Flexibelt

Att jobba hos oss är otroligt flexibelt, och ingen dag är den andra lik. Oavsett vilken roll du har så är du inblandad i allt från stora strategiska leveranser till multinationella företag, men också små pragmatiska lösningar till mindre nischaktörer som är på väg att växa.

Var med & påverka

Extend  Commerce är i en spännande tillväxtfas och vi förändras ständigt. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Vi tror att om man får vara med och påverka och tycka så blir man stimulerad.

Ansvar

Alla medarbetare på Extend Commerce är viktiga och som en i vårt team så kan man fatta beslut och man måste kunna ta ansvar för sina leveranser oavsett om det är stort eller litet. Vi tror man växer med ansvar och att det skapar stimulans.

Utvecklingsmöjligheter

Vi jobbar alltid med den senaste tekniken och med stort fokus på att utveckla nya, smartare funktioner så att vi hela tiden ligger i teknisk framkant. Hos oss finns det alltid möjlighet att utveckla sin tekniska kompetens, både i kundprojekt och i det interna arbetet med att göra plattformen ännu bättre.

Fika

En fika är mer än bara en kaffepaus – den är ett tillfälle att dela, umgås och slappna av med kollegorna. Några av de bästa idéerna och besluten kommer när man fikar. Därför ser vi till att det alltid finns färska frallor varje morgon!

Friskvård

På Extend Commerce tycker vi att det är viktigt att vårda både huvud och kropp och därför ser vi till att alla våra medarbetare kan träna gratis. 30 minuters friskvård varje dag ingår.