Chat with us, powered by LiveChat

Jobba hos oss!

Kom med och hjälp våra kunder bli ännu mer nöjda och framgångsrika!

Vi är inte ett stort megabolag där du försvinner och dagarna går utan att någon märker vad du gör eller saknar dig.
Nej, hos oss är varje person en viktig del och din insats räknas. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva och det kräver engagemang, kreativitet och hårt arbete. Om du vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hjälpa våra kunder utvecklas är Extend platsen för dig.

-Gabriel Andersson, VD Extend

Kontakta oss om du vill bli en del av Extend! Kontakta oss

Förmåner & bra saker

På Extend vet vi att vår största tillgång är de som jobbar här. Därför är det otroligt viktigt att du som anställd trivs, eftersom en glad medarbetare är en produktiv medarbetare.

Flexibelt

Att jobba hos oss är otroligt flexibelt, och ingen dag är den andra lik. Oavsett vilken roll du har så är du inblandad i allt från stora strategiska leveranser till multinationella företag, men också små pragmatiska lösningar till mindre nischaktörer som är på väg att växa.

Var med & påverka

Extend är i en spännande tillväxtfas och vi förändras ständigt. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Vi tror att om man får vara med och påverka och tycka så blir man stimulerad.

Ansvar

Alla medarbetare på Extend är viktiga och som en i vårt team så kan man fatta beslut och man måste kunna ta ansvar för sina leveranser oavsett om det är stort eller litet. Vi tror man växer med ansvar och att det skapar stimulans.

Utvecklingsmöjligheter

Vi jobbar alltid med den senaste tekniken och med stort fokus på att utveckla nya, smartare funktioner så att vi hela tiden ligger i teknisk framkant. Hos oss finns det alltid möjlighet att utveckla sin tekniska kompetens, både i kundprojekt och i det interna arbetet med att göra plattformen ännu bättre.

Fika

En fika är mer än bara en kaffepaus – den är ett tillfälle att dela, umgås och slappna av med kollegorna. Några av de bästa idéerna och besluten kommer när man fikar. Därför ser vi till att det alltid finns färska frallor varje morgon!

Friskvård

På Extend tycker vi att det är viktigt att vårda både huvud och kropp och därför ser vi till att alla våra medarbetare kan träna gratis. 30 minuters friskvård varje dag ingår.