Chat with us, powered by LiveChat

Digitalt & flexibelt

Extend Commerce WMS stödjer ett brett spektrum av logistikinställningar och tjänster. Förutom bulk- och standardoperationerna i lagret stöds även hantering av ytterligare tjänster och koncept integrerat i din lagerverksamheten. Eftersom systemet är molnbaserat får kunderna tillgång till tjänster via vanlig handhållen enhet utan att behöva installera eller drifta systemet lokalt.

Lanserings film

Flexibelt & helt digitalt

Vi är alla olika – vissa kunder har grundläggande behov – andra kräver mer komplex lagerhanteringsfunktionalitet. Med det som bakgrund har Extend Commerce utvecklat ett lagersystem som möjliggör extra flexibilitet till ditt befintliga lager, liksom att enkelt kunna lägga till ytterligare lager, användare och funktioner.

Extend Commerce WMS passar dem som behöver ett lagerhanteringssystem anpassat till ständigt föränderliga affärskrav, oavsett om du är en professionell tredjepartslogistiker eller ett mindre e-handelsföretag med eget lager.

Välj funktioner efter ditt behov

Extend Commerce lagersystem, stödjer ett brett spektrum av logistikinställningar och tjänster. Förutom bulk- och standardoperationerna i lagret stöds även hantering av ytterligare tjänster och koncept integrerat i din lagerverksamhet.

Digitaliserad, flexibel och synkroniserad

Systemet är 100% molnbaserat och flexibelt och kan integreras fullt ut med ett stort antal applikationer som till exempel e-handelsplattformar och ekonomisystem. Detta effektiviserar och optimerar ditt företag, eftersom lagersaldot alltid synkroniseras mellan alla dina olika applikationer. Systemet är lätt att anpassa och utöka oavsett om du hanterar ditt eget lager, har konsignationslager eller har en tredjepartslösning. Extend Commerce WMS stöder hela logistikprocessen. Möjligheten att skala upp och anpassa sig till nya krav och förutsättningar, vare sig du har grundläggande som avancerade lagerbehov gör systemet helt unik. Hemligheten är en digitaliserad process med hög effektivitet som minimerar arbetsbelastningen i varje steg av ditt dagliga arbete. En annan fördel är det obegränsade antal användare som kan arbeta i systemet, vilket gör att du inte behöver lägga tid på att hantera användarkonton.

Extend Commerce WMS Standard, lätt men ändå kompetent

Alla små och medelstora kunder kan använda Extend Commerce WMS, Standard-applikationen som är designad för företag med mindre komplexa affärsmodeller men med förmågan att hantera samma krav som ett fullskaligt lagersystem. Huvudfunktionerna omfattar inventering, uttag och mottagande/inleverans av varor som alla synkroniseras med Extend Commerce BACKEND, webbshop(ar) och Fortnox. Hanteringen görs via en vanlig handhållen enhet, mobiltelefon, manuell registrering eller skanning.

Extend Commerce WMS Enterprise, digital kontroll över processerna

Användare av WMS Enterprise är både varuägare och tredjepartlogistiker som betjänar flera kunder och webbplatser. Tid är pengar, därför är lösningen optimerad för att göra åtgärder så snabba och smidiga som möjligt. I de automatiserade skanningsdrivna processerna får du en översikt över produktivitetsvinster, samtidigt som processerna blir personoberoende. Ett exempel är att hela valprocessen kan skannas för att minimera klick. Standardfunktionerna inkluderar kvittering, plock och pack, plockplatser, inleverans/mottag, lager, inbyggd transportadministration och mycket mer.

Hela processen hanteras digitalt via handhållna enheter, skannrar och datorer. Storskaliga kunder har en full digitaliserad och skanningsdriven process. En god datakvalitet minimerar manuella fel vid utförande av plock och packning.

Flexibilitet, perfekt idag – och imorgon 

Extend Commerce WMS kan konfigureras för att stödja ett brett spektrum av logistikinställningar och tjänster. Förutom bulk- och standardoperationerna i lagret stödjer Extend Commerce hantering av ytterligare tjänster och koncept integrerat i din lagerverksamheten.

Möjligheten att konfigurera produkter eller olika förpackningar och inslag gör det möjligt att erbjuda till exempel speciella presentförpackningar för att passa kundernas krav. En av Extend Commerce kunder använder denna funktion för att leverera anpassade laddstationer till Tesla i Danmark.

Lagersystemet kan också konfigureras för att stödja logistikbegrepp som konsignationslager och leveransstyrda lager (VMI) som är logistiska koncept som kan vara extremt effektiva och skapa konkurrensfördelar.

Kontakt oss så berättar vi hur vårt lagersystem skulle hjälpa dig! Kontakt