Chat with us, powered by LiveChat

Den perfekta kombinationen

Fortnox hjälper dig med ekonomin. Vi ger dig kontroll över order och varuflödet så att du jobbar med det du är bäst på.
Tillsammans skapas det moderna affärssystemet byggt för multikanal och tillväxt.

Integrera Extend Commere med Fortnox

Du kan nu enkelt integrera Extend Commerce med Fortnox för att få en helt integrerad lösning. Så oavsett om du är en befintlig kund till Extend Commerce eller ny, kontakta oss så berättar vi hur du kommer igång!

Du kan även läsa om vår integration till Fortnox på Fortnox hemsida Fortnox-Extend Commerce

 

Skapa Fortnox integration

Nya möjligheter

Läs vårt nya Case på Fortnox.se

– Vi är så nöjda med Extend Commerce, både i onboarding och i kundsupporten efteråt, berättar Maggan. För oss är kundservice viktigt när vi väljer partners och därför kan vi till hundra procent rekommendera både Extend Commerce och Fortnox, säger Cina, Kimberly och Maggan Borg.

 

fortnox & extend commerce löste lagervärdet för 4dogs

Ditt nya affärssystem!

Tillsammans erbjuder Fortnox & Extend Commerce funktionalitet som du kan förvänta dig av ett affärssystem som ligger i framkant både idag och imorgon. Fokus är enkelhet och minskad administration utan att tumma på det funktionella djupet. Vad som är helt unikt är att du kan automatisera hela flödet från den punkt då order läggs till att fakturan markeras som betald när dina pengar kommit in på banken.

Både Extend Commerce och Fortnox är byggda för att du ska kunna börja smått och växa med dina behov. I detta ekosystem går det att bland annat koppla på tjänster som webbshopar, lagersystem, CRM system och kassasystem. Genom färdiga integrationer anpassas enkelt lösningen efter din verksamhet vilket skapar stora möjligheter till skalbarhet för dig som användare när behoven ändras.

Extend Commerce och Fortnox såg tidigt möjligheterna i molnet och har under lång tid utvecklat smarta och enkla tjänster som finns tillgängliga överallt och hela tiden. Som ett resultat av detta får du ett komplett molnbaserat affärssystem där dina medarbetare enkelt kan samarbeta och ett system som du lätt har åtkomst till om du är ute på resa.

Läs mer om Fortnox på deras hemsida

Kontakta oss för information om integration

Unika integrerade tjänster är

Realtids synkning 

Ha koll på ditt lagersaldo genom att samla alla beställningar från olika försäljningskanaler till en enda plats.

Lagersaldo

Vi håller kontinuerligt din lagerbalans uppdaterad. Tidigare gjordes en inventering vanligtvis en gång om året, med Extend Commerce och Fortnox vet du värdet på ditt lager i realtid.

Leverantörsfaktura matchning

Du kan enkelt matcha dina leverantörsfakturor med vad som faktiskt ankom till ditt lager och hantera eventuella avvikelser som flaggas i Fortnox.

Finansiell kontroll

Kombinationen av Extend Commerce och Fortnox möjliggör automatisk ordersynkronisering med Fortnoxs redovisning.

Förenklad fakturadistribution

Förenklad fakturadistribution via e-post, utskrift eller e-faktura och integrerade finansiella tjänster som factoring.

Ha koll på ekonomin och multikanalförsäljning 

Fortnox håller reda på din ekonomi och Vi håller koll på din multikanalförsäljning och dina inköp – samt lagersaldo och distribution.

Anpassa lösning till dina behov

Vi tror på att bygga din egen lösning av applikationer som passar dig och ditt företag.

Annons från Fortnox Magazine

Vi har valt att jobba med Extend Commerce som vårt nya affärssystem pga att vi behöver skala upp och digitalisera oss, kunna vara mer effektiva och bygga ett helt ekosystem av alla våra olika applikationer såsom Shopify och Fortnox. Vi är supernöjda och väldigt glada att vi nu är rustade för att kunna växa riktigt stort.

— Elin Alemdar, CEO, Chief of design
Kontakta oss så berättar vi mer om hur Fortnox och Extend Commerce fungerar ihop. Kontakt