Chat with us, powered by LiveChat

Tillsammans är vi starka

Vi tycker att vi är bra på det vi gör, men inte på allting. Och för att lyckas måste man fokusera. Därför tror vi på en framtid där vi kan koppla ihop tjänster med varandra. Vi kallar det att bygga sitt eget ekosystem.

Ekosystem - Du får det du behöver

Den gamla tidens filosofi med att köpa ett system för att lösa alla problem eller att bygga ett system för att lösa utmaningar tror inte vi på. Hos oss har vi en övertygelse att man som kund skall kunna skapa sitt eget ekosystem av tjänster. Nästa alla våra kunder har en eller flera integrationer och de kan behålla eller välja de system som är ledande inom respektive område.

Extend Commerce + X = Affärssystemet anpassat för dig

Idag kan du enkelt med färdiga integrationer skapa ett affärssystem med Extend Commerce som hanterar ordermanagement, inköp, B2B shop och lager tillsammans med Fortnox som hanterar bokföring och ekonomi. Du kan även enkelt koppla till CRM, kassasystem och 3PL/lagersystem och ehandelsplattformar för att kunna skapa det moderna ekosystemet designat för att hantera multikanalförsäljning.

Om du saknar något kontakta oss

Vi har valt att jobba med Extend Commerce som vårt nya affärssystem pga att vi behöver skala upp och digitalisera oss, kunna vara mer effektiva och bygga ett helt ekosystem av alla våra olika applikationer såsom Shopify och Fortnox. Vi är supernöjda och väldigt glada att vi nu är rustade för att kunna växa riktigt stort.

— Elin Alemdar, CEO, Chief of design