Var med och hjälp företag att växa!

Hos oss kommer det du gör att göra skillnad, på riktigt...

Varför Extend

Vi är inte ett stort megabolag, där du försvinner och där dagar bara går utan att någon märker det eller saknar dig. – Nej, hos oss är varje person en viktig del och din insats räknas. Om du vill vara med i något som faktiskt fungerar, och gör en förändring för kunder så är Extend platsen för dig . Vi jobbar hårt på att hela tiden leverera det kunden verkligen behöver – och för det krävs en hel del engagemang, kreativitet och hårt arbete. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva. Om du håller med och vill vara med på den kommande resan med Extend, kontakta oss!

Lediga tjänster

.Net utvecklare

Vi söker en idérik och driven .Net utvecklare med tyngdpunkten på backend- och funktionsutveckling till teamet bakom våra avancerade molntjänster inom e-handel och logistik. Detta är chansen för dig med ett stort engagemang och intresse för mjukvaruutveckling och produktutveckling med fokus på människor! Hos oss finns möjligheten att långsiktigt arbeta med att utveckla våra transaktionsintensiva och tekniskt utmanande tjänster på ett sätt som bara är möjligt i ett produktbolag.
personal@extend.se

Läs mer om tjänsten

Finansexpert

Vi växer och får mer och mer uppdrag kring våra lösningar kopplat till eKredit. Om du har kompetens inom projektledning, processförändring, IT och finans är du den vi söker. Kontakta oss om du vill vara med och skapa framtiden digitala lösningar för krediter kontakta martin.fransson@extend.se 

Our philosophy is to think small. Its about having control in every detail, all the time.

In change as in growth, therefore our platform is based under the perspective that nothing is still.

It´s always changing, all the time…

Förmåner & bra saker

På Extend vet vi att vår största tillgång är de som jobbar här. Därför är det otroligt viktigt att du som anställd trivs, eftersom en glad medarbetare är en produktiv medarbetare.

Flexibelt

Att jobba hos oss är otroligt flexibelt, och ingen dag är den andra lik. Oavsett vilken roll du har så är du inblandad i allt från stora strategiska leveranser till multinationella företag, men också små pragmatiska lösningar till små nischaktörer som är på väg att växa.

Du kan påverka

Extend är i en spännade tillväxtfas och vi förändras ständigt. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Vi tror att om man får vara med och påverka och tycka så blir man stimulerad..

Ansvar

Alla medarbetare på Extend är viktiga och som en i vårt team så kan man fatta beslut och man måste kunna ta ansvar för sina leveranser oavsett om det är stort eller litet. Vi tror man växer med ansvar och att det skapar stimulans.

Teknik

Som logistikens motsvarighet till Spotify jobbar vi alltid med den senaste tekniken och med stort fokus på att utveckla nya, smartare funktioner så att vi hela tiden ligger i teknisk framkant. Hos oss finns det alltid möjlighet att utveckla sin tekniska kompetens, både i kundprojekt och i det interna arbetet att göra plattformen ännu bättre.

Fika

En fika är mer än bara en kaffepaus – den är ett tillfälle att dela, umgås och slappna av med kollegorna. Några av de bästa idéerna och besluten kommer när man fikar. Därför ser vi till att det alltid finns en enklare frukost varje morgon.

Friskvård

Med centralt läge mitt i Jönköping är det inte mer än 100 meter till Nordic Wellness och ett av stans finaste friskvårdsanläggningar. På Extend tycker vi att det är viktigt att vårda både huvud och kropp och därför ser vi till att alla våra medarbetare kan träna gratis i anslutning till arbetet.

Verkar Extend  intressant? Hör av dig!

Kontakta oss