Var med och hjälp företag att växa!

Hos oss kommer det du gör att göra skillnad, på riktigt...

Varför Extend

Vi är inte ett stort megabolag, där du försvinner och där dagar bara går utan att någon märker det eller saknar dig. – Nej, hos oss är varje person en viktig del och din insats räknas. Om du vill vara med i något som faktiskt fungerar, och gör en förändring för kunder så är Extend platsen för dig . Vi jobbar hårt på att hela tiden leverera det kunden verkligen behöver – och för det krävs en hel del engagemang, kreativitet och hårt arbete. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva. Om du håller med och vill vara med på den kommande resan med Extend, kontakta oss!

Lediga tjänster

Junior projektledare

Som junior projektledare kommer du att få arbeta nära kunderna med att utveckla processerna och hjälpa dem få största möjliga nytta av Extends tjänster och produkter. Du kommer att vara behjälplig i förberedandet och implementeringsfasen där du sköter all kommunikation med kund och utvecklarteamet i Sverige och Pakistan.

Du är också engagerad i en rad interna projekt som berör både produktutveckling och interna förbättringar.

Skicka din ansökan till personal@extend.se

Läs mer om tjänsten

Erfaren Frontend utvecklare

Vi söker en erfaren, idérik och driven frontend utvecklare med tyngdpunkten på webbutveckling fokuserad kring design och funktionalitet till teamet bakom våra avancerade molntjänster inom e-handel och logistik. Du vill jobba med såväl nyutveckling som ständig förbättring av både tekning och användbarhet av gränssnitten mot våra plattformar. Tillsammans med produktchef eller projektledare är du med och kravställer utveckling med input från ditt expertområde, samt arbetar praktiskt med att implementera de mål som sätts upp. 

Skicka din ansökan till personal@extend.se

Läs mer om tjänsten

Produktspecialist

Är du intresserad av att jobba på framtidens arbetsplats?

Vi söker en ambitiös och erfaren medarbetare som kommer att ansvara för teknisk pre-sale och implementation av interna och externa projekt av Extends molnbaserade plattform inom e-handel, finans och logistik. I ditt nya arbete kommer du att utbilda våra kunder, men även vara produktspecialist med fokus på systemintegrationer (EDI/API). Vi kan erbjuda dig en spännande och varierande roll där du utbildar våra kunder i våra system men där du också, i egenskap av produktspecialist, är den som arbetar nära produktägaren och teamet för att utveckla våra molnbaserade produkter. Du kommer också att vara en del i framtagandet av  rutiner och processer i organisationen.

Skicka din ansökan till personal@extend.se

Läs mer om tjänsten

Our philosophy is to think small. Its about having control in every detail, all the time.

In change as in growth, therefore our platform is based under the perspective that nothing is still.

It´s always changing, all the time…

Förmåner & bra saker

På Extend vet vi att vår största tillgång är de som jobbar här. Därför är det otroligt viktigt att du som anställd trivs, eftersom en glad medarbetare är en produktiv medarbetare.

Flexibelt

Att jobba hos oss är otroligt flexibelt, och ingen dag är den andra lik. Oavsett vilken roll du har så är du inblandad i allt från stora strategiska leveranser till multinationella företag, men också små pragmatiska lösningar till små nischaktörer som är på väg att växa.

Du kan påverka

Extend är i en spännade tillväxtfas och vi förändras ständigt. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat. Vi tror att om man får vara med och påverka och tycka så blir man stimulerad..

Ansvar

Alla medarbetare på Extend är viktiga och som en i vårt team så kan man fatta beslut och man måste kunna ta ansvar för sina leveranser oavsett om det är stort eller litet. Vi tror man växer med ansvar och att det skapar stimulans.

Teknik

Som logistikens motsvarighet till Spotify jobbar vi alltid med den senaste tekniken och med stort fokus på att utveckla nya, smartare funktioner så att vi hela tiden ligger i teknisk framkant. Hos oss finns det alltid möjlighet att utveckla sin tekniska kompetens, både i kundprojekt och i det interna arbetet att göra plattformen ännu bättre.

Fika

En fika är mer än bara en kaffepaus – den är ett tillfälle att dela, umgås och slappna av med kollegorna. Några av de bästa idéerna och besluten kommer när man fikar. Därför ser vi till att det alltid finns en enklare frukost varje morgon.

Friskvård

Med centralt läge mitt i Jönköping är det inte mer än 100 meter till Nordic Wellness och ett av stans finaste friskvårdsanläggningar. På Extend tycker vi att det är viktigt att vårda både huvud och kropp och därför ser vi till att alla våra medarbetare kan träna gratis i anslutning till arbetet.

Verkar Extend  intressant? Hör av dig!

Kontakta oss