Chat with us, powered by LiveChat

Varför Extend Commerce?

Hantera alla dina orderflöden idag och imorgon på ett ställe!
Extend Commerce hjälper dig som har ett behov av samla alla dina inkommande ordrar från alla kanaler på ett ställe för att kunna skapa kontroll och fatta rätt beslut. Du använder de funktioner du har behov av och kan enkelt lägga till nya funktioner eller integrera med andra applikationer.

Inbyggd affärslogik gör att systemet gör jobbet!

I Extend Commerce  lägger du in alla regler och automatiserar dina processer vilket gör att du får hjälp med att ta rätt beslut och att vara provaktiv och eftersom du har allt på ett ställe så har du kontroll på hela din verksamhetsprocess.

Extend Commerce är byggt för integration

Idag använder företag många olika tjänster för att kunna tillgodose sina behov. På Extend  Commerce tror vi inte att vi kan göra allting utan vi har en övertygelse att vi skall vara bäst på vår sak. Det innebär också att vi måste kunna erbjuda integration till andra tjänster för att kunna hantera en helhet kring kunders behov. För att göra det så enkelt och billigt som möjligt så har vi många standardkopplingar och vi har även öppna gränssnitt som man kan integrera mot.

Kontakta oss så berättar vi mer om integration
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er! Kontakt