Extend växer och söker därför .Net utvecklare

Vi söker en idérik och driven .Net utvecklare med tyngdpunkten på backend- och funktionsutveckling till teamet bakom våra avancerade molntjänster inom e-handel och logistik.

Extend är ett personligt och engagerat företag som har fokus på att utveckla tjänstebaserade mjukvarusystem med människan och ett tilltalande användargränssnitt i centrum. Detta utan att ge avkall på en djup teknisk grund som ger robusta och tillförlitliga system som fungerar dygnet runt, året runt.

Detta är chansen för dig med ett stort engagemang och intresse för mjukvaruutveckling och produktutveckling med fokus på människor! Hos oss finns möjligheten att långsiktigt arbeta med att utveckla våra transaktionsintensiva och tekniskt utmanande tjänster på ett sätt som bara är möjligt i ett produktbolag.

Vi söker dig som vill jobba med såväl nyutveckling som ständig förbättring av gränssnitten mot våra plattformar. Tillsammans med produktchef eller projektledare är du med och krav ställer utveckling med input från ditt expertområde, samt arbetar praktiskt med att implementera de mål som sätts upp.

Egenskaper vi gärna ser hos dig är att du:

  • Har ett genuint intresse kring objektorienterad systemutveckling
  • Har goda kunskaper kring .Net/C#
  • Har erfarenhet av ASP.NET utveckling
  • Har utvecklat mot databaser och helst SQL Server

Ofta arbetar du i nära kontakt med beställare och kund och därför söker vi dig som är ödmjuk, lyhörd och vill hjälpa kunden utefter bästa förmåga. Tjänsten kräver att du pratar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska i tal och skrift.

I huvudsak bedrivs våra projekt in-house i våra fräscha lokaler i centrala Jönköping med gångavstånd till stationen.

Vi tror att du är sugen på att hjälpa oss fortsätta att bygga ett företag med en bra kultur där vi har mycket roligt tillsammans samtidigt som vi utvecklar innovativa lösningar! Vår expertis har växt fram genom individuellt lärande, interna föredrag, kurser och högt i tak vid diskussioner.

Ansökan

För frågor om tjänsten, skicka ett mail till personal@extend.se så blir du kontaktad inom kort.

Sista ansökningsdag är 2017-03-15 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Gör din ansökan med CV och personligt brev till personal@extend.se