Extend, certifierad partner till Fortnox

Extend blir certifierad integrationspartner till Fortnox, Sveriges ledande företag inom molnbaserade bokföringstjänster. Tillsammans skapar systemen en totallösning som hanterar allt från orderläggning och lagerhållning till fakturering och reskontra.

Extend och Fortnox är en perfekt kombination för att få en övergripande kontroll över hela affärsprocessen. Det är dessutom en kombination företag kan växa med. Med Extends lösningar kan företag samla och ha kontroll på alla order på en plats. Webbshopen kan kopplas ihop med lagret och inköpen kan automatiseras baserat på lagernivå.

Alla ekonomiska transaktioner hanteras i Fortnox, ordrar, inköp, lager och distribution sker i Extend som löpande skickar data till Fortnox.

– Vi är väldigt glada över att Extend blir certifierad integrationspartner till oss. Genom att knyta till oss Extend kan våra kunder enkelt koppla ihop Fortnox med en komplett order management-, inköps- och lagerapplikation. Genom att integrera många olika system och knyta ihop dessa ökar kontrollen över hela affärsprocessen, säger Eric Damberg, Integrationspartneransvarig på Fortnox.

När företaget växer och behoven blir mer komplexa kan funktionaliteter adderas löpande som t ex B2B-webbshop, avancerad orderlogik, dropshipping och automatisk lagerpåfyllnad.

– Extend och Fortnox utgör basen för ett ekosystem där du på ett effektivt sätt kombinerar Extends kraftfulla applikation med Fortnox ledande lösning inom redovisning, och på sätt skapar vi en komplett lösning anpassad för dagens behov och som man inte växer ur, säger Mathias Bredin, marknads- och försäljningschef på Extend.

För mer information kontakta:

Mathias Bredin, marknads- och försäljningschef på Extend på tel 073-518 70 62, mail mathias.bredin@extend.se

Eric Damberg, marknadsansvarig Integration på Fortnox på tel. 0734 39 99 93 mail eric.damberg@fortnox.se